Slider Core Training – SCT

Posted on

Що се отнася до силата, спортистите знаят, че се започва с ядрото. Построен, за да ангажира сърцето Ви чрез различни движения, Core Training Sliders – SCT предлага уникален начин за трениране.

Слайдерите са създадени от материал с ниско триене, което се плъзга на почти всяка повърхност, а шарката на горната повърхност осигурява по-добро сцепление на ръцете и краката. Плъзгачите – слайдерите се плъзгат по всяка гладка повърхност, позволявайки ви да използвате телесното си тегло, за да активирате ядрото на тялото си, за да изградите сила и гъвкавост с движения с висока интензивност и собственото ви тегло. Единственото нещо, което остава на пода, ще бъде вашата трудно спечелена пот. Тренировъчните плъзгачи Слайдери ви позволяват да използвате тежестта на тялото си, за да създадете съпротивлението и движението, от което се нуждаете, за да активирате ядрото си, да добавите сила в рамото и горната част на тялото и да повишите нивото на ефективна мускулатура.

Увеличете здравината на рамената и горната част на тялото с изключително въздействие върху корема. Ако искате да се сдобиете със перфектният корем, това е най-подходящият клас за вас!

Очакваме ви!

Екипът на СЦЕ!