Солариум

Хоризонтален солариум Luxura X10 52 High Intensive

Хоризонтален солариум Luxura X10 52 High Intensive е най-усъвършенстваният солариум в гамата Luxura. Комбинацията от модерен дизайн и мощна ефективност предлага изключително изживяване и атрактивен тен.
Впечатляващите резултати се постигат благодарение на 52 XL лампи за тяло и 4 SLi специални лицеви лампи за солариум. Комфорта в солариума по време на тен сесията, стимулира всички сетива на почитателите на слънцето. Привлекателен дизайн с изискано осветление, приятни аромати, перфектно качество на звука, музика ваш избор, успокояваща вентилация за тялото и лицето, освежаващ аква спрей, удобно място за лягане, лесен за употреба дисплей и при нужда глас за напътстване – придобиването на тен се превръща в истинско уелнес изживяване!

Луксозни функции, изключителен комфорт, много място и прекрасен тен .. X10 52 SLI High Intensive е звездата на продуктовата линия Luxura.

Оборудване и комфорт
• 30 х 160W Лампи за солариум в горната част
• 22 х 180W Лампи за солариум в долната част
• 4 х 520W Лицеви лампи за солариум

Spacious tunnel
Просторният тунел и огромното легло на солариума предлагат допълнителен комфорт. Докато придобивате тен, имате много място, за да се чувствате комфортно и свободно.

Body cooling
Що се отнася до охлаждането на тялото и лицето, Luxura X10 предлага още повече. Множество дюзи по цялата дължина на капака осигуряват комфортно охлаждане по време на тен сесията.

XL light
Тен от глава до пети. Любителите на солариум очакват перфектен тен от главата до петите. Това е гарантирано от Luxura с функцията XL Light, т.е. използването на двуметрови лампи в хоризонтален солариум.

User friendly control panel
Ясният контролен дисплей дава възможност за лесно управление  на всички функции за комфорт.

Face tanner & filters
Четири изключително ефективни SLi лицеви лампи за солариум и специални огледални филтри, осигуряват красив и нежен тен.

Ergonomically shaped surface
Обширната ергономично оформената акрилна повърхност, прави лежането в солариума толкова удобно.

Light accents
С атрактивното си осветление солариумът изглежда приканващ през цялото време, дори и в режим на готовност.

Вертикален солариум Hapro Luxura

Комбинацията от модерен дизайн и мощна ефективност предлага изключително изживяване и атрактивен тен.
Впечатляващите резултати се постигат благодарение на 42 XL лампи за тяло. Комфорта в солариума по време на тен сесията, стимулира всички сетива на почитателите на слънцето. Привлекателен дизайн с изискано осветление, приятни аромати, перфектно качество на звука, музика ваш избор, успокояваща вентилация за тялото и лицето, лесен за употреба дисплей – придобиването на тен се превръща в истинско уелнес изживяване!

Бихте ли искали да прекарате времето си в луксозна обстановка? Luxura V 5  е отговорът! С 42 тръби за тен, вие ще получите чудесен равномерен тен в изправено положение. Без петна и без некомфортно изживяване. За много предприемачи Luxura V 5  е идеалният избор за придобиване на тен.