Хранителен и тренировъчен режим

За кого е подходяща услугата?

За хора, които искат да направят повече за себе си.
Да постигнат по-бързо целите си и да се наслаждават свободно на това което обичат.
Подходяща е за хора, които нямат никакъв опит с хранителен режим, диета или тренировъчна програма, тъй като услугата е комплексна – предлага детайлна информация с указания и консултации при въпроси или неясноти.
Подходяща е и за хора, които са прекалено заети, тъй като тренировките може да се изпълняват в домашни условия или във фитнес зала, а храненията да са съобразени с графика ви.
За спортуващи, които вече са опитали да постигнат целите си сами и не са успели, поради липса на надеждна информация и правилни насоки или мотивация.
Хора, изпробвали услугите на друг треньор, който не е обърнал нужното внимание, за да се гарантира постигане на видими резултати.
За тези, които не знаят как да започнат с фитнес тренировки (вкъщи или фитнес) и по-здравословно хранене, но имат желание.

Индивидуален Тренировъчен Режим

workout-plan

Персонално изработен тренировъчен режим – включва описание на всяко упражнение, видео към 1 или 2 варианта с правилното изпълнение, най-подходящи брой: серии, повторения, почивка между сериите, темпо за изпълнение на повторенията, за коя мускулна група работи и допълнителни бележки за постигане на най-бързи резултати, както и кардио режим (ако има нужда да бъде включен такъв).

При желание тренировките може да са изцяло съобразени само за домашни условия. Те позволяват преминаване от домашни тренировки към фитнес зала или от фитнес зала към тренировки в домашни условия, ако това се наложи.

Проследяване на резултати

Ежеседмично проследяване на резултати чрез попълване на основни мерки, а именно: килограми, талия, ханш и др. Това проследяване позволява максимално бързо и коректно да се правят промени по режимите, за да се гарантират предварително зададени желани резултати.

В консултациите може да получите отговор на всичко, което Ви интересува относно тренировки, хранене, суплементи, допълнителна подкрепа и мотивация.

Индивидуален Хранителен Режим

Picture2

Персонално изработен хранителен режим, включващ най-необходими покупки, разнообразни варианти на всяко хранене (най-често между 4 и 6) и междинни хранения (над 5), базирани на предварително попълнен въпросник, в който уточнявате предпочитани храни, както и такива които искате да бъдат избегнати на всяка цена.
Суплементарен план (хранителни добавки), ако имате желание да използвате такива.

Хранителният режим може да бъде допълнително съобразен с предпочитани брой хранения дневно, работно време и други индивидуални фактори.

Консултации

Консултации за всяка седмица от режимите, за да дискутираме всичко необходимо и да направим нужните промени по режимите, ако такива са необходими – на базата на данните, които ми предоставяте и това как се чувствате.

Всички режими са базирани на предварителна консултация с мен и на Вашите отговори по въпросник, които попълвате. Някои от тях са: Тренировъчен опит, били ли сте на диета досега и какви са били резултатите, имате ли някакви алергии или контузии, колко често на ден се храните и какви храни предпочитате, можете ли да си готвите вкъщи или не, колко пъти в седмицата имате възможност да отделите за физическа активност и други.

Нашата тренировка не е просто да влезем в залата и да се изпотим. Тренировката е част от целия процес, който ще ни доведе до целта, която преследваме. За направата на един тренировъчен сплит се изискват познания по анатомия, методики на тренировка, слаби-силни мускулни групи, индивидуален подход.

Какво получаваш:

  • *Тренировъчен план (за зала или в домашни условия);
  • *Видео клипове на упражненията с обяснение към тях
  • *Тренировъчен план, съобразени със здравословното ти състояние и хронични заболявания;
  • *Персонални консултации (след всяка седмица);
  • *Полезни съвети и препоръки във всеки един момент от участието ти в програмата;
  • *Насоки при избор на хранителни добавки и витамини (с възможност за допълнителни отстъпки);
  • *Дългосрочна промяна на навиците;
  • *По-добър сън, намаляване на стреса, енергичност и тонус. Повишено самочувствие;
  • *Гарантиран резултат* и промяна на вредните навици към добри при непрекъснат 6-месечен цикъл;